info@falconlogistic.mk +389 75 995 333

Транспорт на возила

Организираме и транспортираме секаков вид на возила од Европа кон Македонија и обратно, како и комплетна логистика при извозно-увозно царинење, дистрибуција и достава.

Располагаме со флота од 18 камиони ( автовозови ), како и 3 помали камиони за достава на возилата во градските средини, внатрешноста на државата и регионот.

Располагаме и со специјално возило за транспопрт на премиум возила.

Контакт:

| sabina@falconlogistic.mk
| zlatko@falconlogistic.mk
| djino@falconlogistic.mk
| slavko@falconlogistic.mk

Транспорт на пратки

Транспорт на пратки по принцип „токму на време“. Располагаме со своја флота од 11 комбиња за брза достава на стока низ цела Европа.

Нашите услуги ги користат големи меѓународни концерни од автомобилсата и фармацевтската индустрија.

Контакт:

| sabina@falconlogistic.mk
| zlatko@falconlogistic.mk
| djino@falconlogistic.mk
| slavko@falconlogistic.mk

Бродски транспорт

Организираме бродски транспорт од и кон Република Северна Македонија.

Контакт:

| sabina@falconlogistic.mk

Камионски и збирен транспорт

Организираме меѓународен и внатрешен камионски транспорт за сите видови стоки (FTL и LTL)

Контакт:

| sabina@falconlogistic.mk
| zlatko@falconlogistic.mk
| djino@falconlogistic.mk
| slavko@falconlogistic.mk

Авионски транспорт

ФАЛКОН ЛОГИСТИК има мрежа на соработници ширум светот и организира меѓународен авионски превоз на стоки од и кон Република Северна Македонија.

Контакт:

| sabina@falconlogistic.mk
| zlatko@falconlogistic.mk
| djino@falconlogistic.mk
| slavko@falconlogistic.mk

Финансии

Покрај целосна подготовка на финансиска документација одговараме на сите финансиски прашања поврзани со секоја услуга која ја користите од наша страна.

Контакт:

| sabina@falconlogistic.mk
| zlatko@falconlogistic.mk
| djino@falconlogistic.mk
| slavko@falconlogistic.mk