info@falconlogistic.mk +389 75 995 333

Брзо, сигурно, на време

ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО Скопје е една од лидерските компании во транспортот на автомобили и испорака на пратки по принципот „токму на време“ во регионот. Подизведувач е на големи светски транспортни компании со што обезбедува навремен, сигурен, брз и економичен транспорт.Услуги

Исполнувањето на целите и идеите на нашите клиенти со соодветни решанија во supply chain доменот, грижата од превземањето на вашите пратки, дистрибуција за истите и нејзино царинење како најголеми професионалци е наше задоволство. Поседуваме одобрение за овластен економски оператор АЕО и работиме според ISO стандардите.