Нашата компанија

 
 
ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО Скопје е една од лидерските компании во транспортот на автомобили и испорака на пратки по принципот „токму на време“ во регионот. Подизведувач е на големи светски транспортни компании со што обезбедува навремен, сигурен, брз и економичен транспорт.
 
 
 
 
 

 
 
 

Сектори

 
 
 
 
 
 

Транспорт на возила

 
 
Организација и транспорт на секаков вид на возила од Европа кон Македонија и обратно, како и комплетна логистика при извозно-увозно царинење, дистрибуција и достава.
 
 
 
 
 
 
 

Транспорт на пратки

 
 
Транспорт на пратки по принцип „токму на време“. Располагаме со своја флота од 11 комбиња за брза достава на стока низ цела Европа.
 
 
 
 
 
 
 
 

Бродски транспорт

 
 
Организираме бродски транспорт од и кон Република Северна Македонија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Камионски и збирен транспорт

 
 
Организираме меѓународен и внатрешен камионски транспорт за сите видови стоки (FTL и LTL).
 
 
 
 
 
 
 

Авионски транспорт

 
 
Имаме мрежа на соработници ширум светот и организираме меѓународен авионски превоз на стоки од и кон Република Северна Македонија.
 
 
 
 
 
 
 
 

Финансии

 
 
Покрај целосна подготовка на финансиска документација одговараме на сите финансиски прашања поврзани со секоја услуга која ја користите од наша страна.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
+150
вработени
 
 
 
 
 
11
комбиња
 
 
 
 
 
18 носачи на
автомобили
 
 
 
 
 
+3 милиони
километри годишно
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нѐ уште денес!