Брзо, сигурно, на време

 
ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО Скопје е една од лидерските компании во транспортот на автомобили и испорака на пратки по принципот „токму на време“ во регионот. Подизведувач е на големи светски транспортни компании со што обезбедува навремен, сигурен, брз и економичен транспорт.
 
 
 

Услуги

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Транспорт на возила
 
 
 
 
 
 
 
 
Достава на возилата во градските средини, внатрешноста на државата и регионот
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Транспорт на премиум возила
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Транспорт на пратки по принцип „токму на време“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бродски транспорт од и кон Р.С. Македонија
 
 
 
 
 
 
 
 
Камионски и збирен транспорт за сите видови стоки (FTL и LTL)
 
 
 
 
 
 
 
 
Меѓународен авионски превоз на стоки од и кон Р.С. Македонија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Подготовка на финансиска документација
 
 
 
 
 
 
 
Исполнувањето на целите и идеите на нашите клиенти со соодветни решанија во supply chain доменот, грижата од превземањето на вашите пратки, дистрибуција за истите и нејзино царинење како најголеми професионалци е наше задоволство. Поседуваме одобрение за овластен економски оператор АЕО и работиме според ISO стандардите.