ORËT E PUNËS

Е HËNË - E PREMTE 08:30 - 16:30

KONTAKT TELEFONI

(02)2438210

EMAIL

info@falconlogistic.mk

Falcon Logistic

SHËRBIMET

TRANSPORTI SPECIAL I AUTOMJETEVE

Ofron kamionë të posaçëm dedikuar transportimit të sigurtë dhe të shpejtë të makinave tuaja. 

TRANSPORTI EKSPRES

Shërbimet tona Ekspres ju ofrojnë zgjidhjen më të mirë për ti transportuar mallrat tuaja në një interval minimal kohor, me furgonat apo veturat tona. Transport me interval minimal kohor tranziti dedikuar vetëm për mallrat tuaja.

NDËRMJETËSIMI I TRANSPORTIT

Ne ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme të transportit për ju. Pa marrë parasysh a është tokësor, ajror apo detar, ne gjithmonë ua japim zgjidhjen më të mirë.

FLOTOT E FLOTËS

PYET ONLINE 

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me shërbimet tona ose ju nevojiten informata më të hollësishme, këtu mundeni të na kontaktoni.

TRANSPORTI SPECIAL I AUTOMJETEVE

Ofron kamionë të posaçëm dedikuar transportimit të sigurtë dhe të shpejtë të makinave tuaja. 

TRANSPORTI EKSPRES

Shërbimet tona Ekspres ju ofrojnë zgjidhjen më të mirë për ti transportuar mallrat tuaja në një interval minimal kohor, me furgonat apo veturat tona. Transport me interval minimal kohor tranziti dedikuar vetëm për mallrat tuaja.

NDËRMJETËSIMI I TRANSPORTIT

Ne ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme të transportit për ju. Pa marrë parasysh a është tokësor, ajror apo detar, ne gjithmonë ua japim zgjidhjen më të mirë.

PYET ONLINE 

FAKTET FLASHIN PËR VETEN E TYRE

0

TË PUNËSUAR

0

MILIONA KILOMETRA VJETORE

0

MADHËSIJA E FLOTËS

TOP